Nucamperstalling.nl verkoopt 22 ‘garageboxen’

Niet iedereen heeft thuis de ruimte om een camper te stallen. Of beschikt over een werkruimte om lekker te klussen aan die prachtige bolide uit de jaren zestig. En bij menigeen is de zolder allang volgestouwd met spullen en moet naarstig gezocht worden naar ruimte buitenshuis. Dan biedt nucamperstalling.nl met 22 ‘garageboxen’ uitkomst. Ze zijn stuk voor stuk te koop en multi-inzetbaar.

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

Aan de Kraanvogelweg in Kampen bouwt De Gilden maar liefst 22 ‘garageboxen’ van circa 33 tot 70 vierkante meter. Dit zijn multifunctionele ruimtes, die voor vele doeleinden gebruikt kunnen worden. Al deze units zijn voorzien van een geïsoleerde overheaddeur met een breedte van circa 3000 mm en een vrije hoogte van 3350 mm. Enkele units zijn voorzien van een lichtkoepel. De units zijn voorzien van elektra, aangesloten op een eigen tussenmeter.

Op dit moment is de bouw van de garageboxen in volle gang. Hierdoor kunnen belangstellenden zelfs nog persoonlijke voorkeuren en wensen doorgeven en zo dus specifieke aanpassingen laten uitvoeren. Denk daarbij aan een overheaddeur met elektrische bediening en/of loopdeur. Wie dat wil, kan een eigen alarminstallatie laten installeren. Aan de voorzijde van het pand is camerabewaking aangebracht. De elektrische toegangspoort om het volledig afgesloten terrein te kunnen betreden, is alleen te openen met een magneet-druppel.

Naast de 22 garageboxen komt er een algemene ruimte voorzien van een keukenblok met wateraansluiting, tafels en stoelen en een toilet. De prijs van een box is vanaf € 37.500 v.o.n. Meer weten? Kom dan naar onze OPEN DAG op zaterdag 27 juni van 11.00 uur tot 14.00 uur waar u de eerste boxen kunt bezichtigen of kijk op www.nucamperstalling.nl.  

Share:

Author: Alex de Jong/Attest Communicatie

Tekstschrijver @ Attest Communicatie, Pers- en Publiciteitsbureau voor het MKB. Ik schrijf al je teksten. Vlot, helder en aansprekend. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf via: alex@attestcommunicatie.nl