Win een gratis artikel over jou(w bedrijf)

ondernemers estafette van tekstschrijver Alex van Attest Communicatie

Attest Communicatie presenteert de ‘Ondernemers Estafette’! Het nieuwe communicatieplan om ondernemers (nog) zichtbaar(der) te maken. Doe jij mee?! (misschien wel GRATIS! (*))

In deze serie portretten krijgen gepassioneerde ondernemers (in eerste instantie in de gemeente Kampen; later ook in Zwolle) de kans om te vertellen wie ze zijn en wat ze doen. Na ontvangst van het door tekstschrijver Alex (van Attest Communicatie) geschreven #portret / #artikel inviteer jij weer een andere ondernemer, betaal jij voor hem/haar het gereduceerde tarief voor mijn dienstverlening en geef jij zo het stokje door. En zo voort, en zo voort…

Jij doet toch ook mee?

Vanzelfsprekend zullen de #artikelen van de Ondernemers Estafette op verschillende manieren met de wereld gedeeld worden (denk aan deze website, social media, genereren van free publicity (persbericht/artikel wordt verstuurd naar de ons omringende media), etc.). kortom: dit is jouw kans om op een leuke en voordelige manier kennis te maken met mijn dienstverlening (normaal kost een artikel van circa 600-800 woorden circa 250 euro. Nu – ter kennismaking – slechts 125 euro!).

Natuurlijk doe jij mee!

(*)Als jij mij op overtuigende wijze (in de mail) weet te vertellen waarom ik toch vooral jou voor deze Ondernemers Estafette moet kiezen, begin ik de estafette misschien wel met jou(w bedrijf). Vertel dan meteen ook even wie jij een vervolg gunt en wie jij een artikel van mijn hand cadeau wilt doen! Als ik jou uitkies, krijg jij jouw artikel cadeau van mij!

Doe mee!

Meer weten? Stuur een mail naar: alex@attestcommunicatie.nl. Of meld je nu al meteen aan als deelnemer en maak kans op een gratis artikel(*) van mijn hand!

Share:

Author: Alex de Jong/Attest Communicatie

Tekstschrijver @ Attest Communicatie, Pers- en Publiciteitsbureau voor het MKB. Ik schrijf al je teksten. Vlot, helder en aansprekend. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf via: alex@attestcommunicatie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *