Meer zichtbaarheid?

Jouw bedrijfsprofiel op onze site

Alleen maar op deze site zichtbaar zijn is voor jou niet genoeg. Je wilt meer! Dat kunnen wij jou bieden. Denk aan het delen van acties op Facebook, het schrijven en versturen van persberichten naar de lokale media, het delen van jouw advertorials via (o.a.) Brugnieuws, you name it!

Natuurlijk delen we jouw bedrijfsprofiel ook op onze FB-pagina. En we schrijven deze presentatie ook graag voor je. Daarmee is hij anders dan de doorsnee teksten die je al gebruikt, en dat is goed. Maar we doen meer!

Delen op social media van interessante content werkt!

 

Jouw bedrijfsprofiel gedeeld op onze speciale FB-pagina
Geplaatst persbericht voor Open Coffee Kampen en Claudia Kolk Coaching in Weekblad De Brug

Persbericht
We maken desgewenst van jouw bedrijfsprofiel een mooi (pers)bericht en sturen dat namens jou naar de plaatselijke media. Daarmee hopen we natuurlijk op een stukje free publicity.

Een ‘gratis’ plaatsing in/op de media rondom jouw bedrijf. Gratis tussen aanhalingstekens omdat het te schrijven stuk natuurlijk niet gratis is. Tenslotte moet een tekstschrijver gewoon zijn brood verdienen.

Wat doen we nog meer?
We delen jouw nieuws via www.brugnieuws.nl in de vorm van een advertorial. Daar moet voor worden betaald, maar dat zit allemaal bij de prijs van onze dienstverlening in. Wanneer je dus bij ons het volledige pakket afneemt, betaal je een all-in prijs; zonder verrassingen achteraf. Dat is wel zo prettig.

Wat kost het?
Eigenlijk is dit een verkeerde vraag. Je moet niet vragen wat het kost, maar wat het oplevert! Natuurlijk ‘kost’ het geld, vraagt dit alles om een investering, maar het levert je ook ‘wat’ op. Dit ‘wat’ is afhankelijk van wat je met je berichtgeving wilt bereiken. Dat kunnen verschillende dingen zijn. Meer omzet, meer naamsbekendheid; een combinatie van deze twee…

De prijs is natuurlijk heel erg afhankelijk van hoe vaak je iets wilt (laten doen). Wil je eenmaal per jaar ‘zichtbaar’ zijn, wil je ieder kwartaal ‘iets’ van je laten horen, om de twee maanden, of iedere maand? Kortom: ik kan je geen duidelijk antwoord geven omtrent je investering, omdat ik op dit moment nog geen inzicht heb in wat je wilt; wat je behoefte is. Of je budget…

Toch geef ik je wel graag een indicatie, zodat je weet wat je te wachten staat:
AANBIEDING (beperkt geldig!) Het schrijven van een artikel, het verzenden van een persbericht, het plaatsen van jouw nieuws op deze site (en de bijbehorende FB-pagina) én het plaatsen van jouw nieuws als advertorial op Brugnieuws, kost je (eenmalig) 299 euro (excl. BTW). Daarmee ben je in ieder geval een jaar lang zichtbaar op deze site (en bespaar je dus de kosten van de maandelijkse bijdrage van 9,95 gedurende een jaar; zijnde: 119,40 euro!).

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of boek meteen deze aanbieding door vandaag nog een mail te sturen!