Aventurijn Massage Kampen opent haar deuren

Aventurijn Massage Kampen

KAMPEN – Ze had eerder haar massagepraktijk al willen openen, maar vanwege de coronamaatregelen zat dat er niet in. Maar nu Mark Rutte heeft aangekondigd dat we vanaf maandag 11 mei weer naar de masseur mogen, is haar tijd gekomen. Jacqueline Huigsloot heeft de deuren van Aventurijn Massage Kampen geopend en iedereen is welkom.

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

Jacqueline geeft al sinds 2013 ontspanningsmassages. Na een aantal jaren als partner bij Flexor Massage te hebben gewerkt, werd het tijd voor een eigen praktijk. Naast het geven van stoelmassages bij bedrijven en evenementen, geeft ze ook graag ontspanningsmassages in haar praktijkruimte.

Stoelmassage

‘Te hoge werkdruk kan stress met zich meebrengen. De combinatie van stress en een verkeerde houding leiden tot klachten en verminderde productiviteit. Een stoelmassage is dé perfecte massage om medewerkers vitaal te houden’, aldus Jacqueline. ‘Een stoelmassage is een drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders en armen. De massage wordt over de kleding heen gegeven, op een stoel die speciaal ontwikkeld is om ledematen te ondersteunen, zodat het lichaam kan ontspannen.’

Ontspanning

Even de stress van je af laten glijden, even tijd voor jezelf. Een ontspanningsmassage verlicht klachten zoals vastzittende nek en schouders, hoofdpijn, pijn in de (onder)rug, algehele vermoeidheid, stress en slapeloosheid. Na een massage kun je er weer met nieuwe energie tegenaan.’ Ook biedt ze Indiase hoofdmassages aan. Deze massage bevordert de nachtrust, verlicht (hoofd) pijn en spanningen in de nek.’ Meer weten? Kijk op www.aventurijnmassage.nl.

Share:

Author: Alex de Jong/Attest Communicatie

Tekstschrijver @ Attest Communicatie, Pers- en Publiciteitsbureau voor het MKB. Ik schrijf al je teksten. Vlot, helder en aansprekend. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf via: alex@attestcommunicatie.nl