De kracht van film voor ondernemers

KAMPEN – ‘De kracht van film’; een mooie, interessante presentatie van Nordy Visser van Zieno. Woensdag 28 november was deze jonge filmmaker tijdens de Open Coffee Kampen te gast. De aanwezige ondernemers leerden een belangrijke les. Een film is, naast andere communicatiemiddelen, een krachtig en aantrekkelijk middel om je boodschap te communiceren.

Maar hoe zorg je dat je film opvalt? Nordy vertelde er alles over in zijn presentatie. Een presentatie gelardeerd met mooie filmpjes die als voorbeeld dienden. Vaak als voorbeeld van hoe het moet; soms ook van hoe het niet moet. Eén ding werd duidelijk: ondernemers kunnen een aantal dingen best zelf, maar het vergt wel de nodige kennis, kunde en oefening om het helemaal goed te kunnen. Natuurlijk is het ook altijd een optie om Nordy in te huren. Dan ‘krijg’ je er meteen een script, voice-over en een mooi muziekje bij. Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat!

Ondernemers

Open Coffee staat open voor iedere ondernemer. Er wordt geen lidmaatschapsgeld gevraagd, je hoeft je nergens bij aan te sluiten; je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Dit maakt maakt Open Coffee Kampen anders dan de netwerkbijeenkomsten die vanuit diverse netwerkclubs georganiseerd worden. Bovendien leer je bij de Open Coffee vaak weer hele andere mensen kennen. Mensen waarmee je prima zaken kunt doen. Want dat is natuurlijk de opzet van de Open Coffee. Elkaar leren kennen, elkaar werk gunnen, meedenken met elkaar en wellicht samenwerken.

Netwerken

De Open Coffee bijeenkomsten worden georganiseerd door Diana de Groot van Uitvergroot en Alex de Jong van Attest Communicatie. De bijeenkomsten hebben soms een thematisch karakter, soms ook is het gewoon een moment om even samen koffie te drinken en kennis te maken. De Open Coffee is een moment om in contact te komen met andere ondernemers in onze eigen regio/stad. Kom dus ook langs en stel jezelf voor! Meer weten? Kijk op www.opencoffeekampen.nl.

(Foto: Martijn de Poter)

Share:

Author: Alex de Jong/Attest Communicatie

Tekstschrijver @ Attest Communicatie, Pers- en Publiciteitsbureau voor het MKB. Ik schrijf al je teksten. Vlot, helder en aansprekend. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf via: alex@attestcommunicatie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *