Ondernemers in Kampen op LinkedIn

Beursvloer Kampen Tohopesate heeft bezint zich op de vraag ‘hoe nu verder?’. Tekstschrijver Alex voorspelt weinig goeds als verenigingen niet snel aanhaken.

Ondernemers in Kampen – Vorige week belde Mariska van Woerden mij op met de vraag wat ik met mijn nieuwe initiatief werkeninkampen.nl en andere sites (denk ook aan gezondheidinkampen.nl) van plan ben. Het was een – zo hoop ik – verhelderend gesprek.

We spraken o.a. ook over Ondernemers in Kampen, (deze site) waarmee ik geruime tijd geleden ben begonnen, maar die tot nu toe nog een beetje een zieltogend bestaan leidde. Ze stelde voor om juist voor Ondernemers in Kampen een speciale LinkedIn groep voor deze ondernemers te beginnen. Vreemd genoeg is (was!) die er nog niet. Nu wel. Kijk hier en ben je ondernemer? Meld je dan aan! https://www.linkedin.com/groups/12151454/

(waarom een plaatje van een brullende tijger? Gewoon; omdat dat opvalt en omdat we met deze groep moeten brullen, zodat we gehoord worden ;-))

Share:

Author: Alex de Jong/Attest Communicatie

Tekstschrijver @ Attest Communicatie, Pers- en Publiciteitsbureau voor het MKB. Ik schrijf al je teksten. Vlot, helder en aansprekend. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf via: alex@attestcommunicatie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *