Bijzonder druk Kamper Koffiemomentje

Het was dringen geblazen bij De Eenhoorn, maandagochtend 5 november. Het maandelijkse Kamper Koffiemomentje georganiseerd door Kampen Marketing werd dit keer door zoveel ondernemers bezocht, dat de barista het nauwelijks aan kon en de uitbater van De Eenhoorn al verzuchtte ‘de volgende keer een machine neer te moeten zetten’.

Ook tijdens dit koffiemomentje waren er weer diverse ondernemers die het woord kregen en hun wervende praatje mochten houden. Boeiend. ‘Erg lang’, zo vond een ondernemer naast me. Zij was hier voor de eerste keer. ‘Duurt dit altijd zo lang?’ Tja, dat krijg je met zoveel ondernemingsgeest in onze mooie Hanzestad. Er gebeurt veel en er moet dus ook veel verteld worden. Nadien nog alle gelegenheid om te netwerken. En natuurlijk smaakte de koffie – als vanouds – voortreffelijk.

Share:

Author: Alex de Jong/Attest Communicatie

Tekstschrijver @ Attest Communicatie, Pers- en Publiciteitsbureau voor het MKB. Ik schrijf al je teksten. Vlot, helder en aansprekend. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf via: alex@attestcommunicatie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *