Floorever Kampen

KAMPEN We kennen het allemaal. Je denkt de juiste kleur te hebben gevonden en loopt dan snel naar buiten met een staaltje, een strook laminaat of een stukje gordijn. ‘Even bij daglicht bekijken’, roep je verontschuldigend. Heel logisch, vinden ze ook bij Floorever. De verlichting in winkels laat vaak te wensen over en je wilt wel weten wat je koopt. Daarom koos Floorever onlangs voor speciale ‘daglicht’-panelen van IRIS; een ontwikkeling van de firma Lichttotaal uit Kampen. Dat werpt een heel ander licht op de zaak.

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

Met maar liefst zeshonderd vierkante meter oppervlakte heeft Floorever ‘alles in huis voor het huis’. Het aanbod loopt van laminaat tot vinyl, van PVC tot tapijt, van gordijnen tot raamdecoratie. Op 19 juni 2009 begon Bert Jan Postuma Floorever Kampen. Zijn populaire all-in concept werd al snel een succes. In augustus 2014 nam Wendy Meuleman ‘de onbetwiste nummer 1 op het gebied van vloeren en raamdecoratie’ over. Volgend jaar is het dus groot feest!

Duurzame verlichting

Marcel Visser, directeur/eigenaar van Lichttotaal – groothandel in duurzaam licht – is blij met de uitnodiging van Wendy Meuleman om haar zaak weer een frisse uitstraling te geven. ‘Al jarenlang promoot ik duurzame verlichting. Niet alleen omdat onze aarde daarmee gebaat is, maar ook omdat duurzaamheid en lichtefficiency uiteindelijk ook de ondernemer die er gebruik van maakt, een fikse besparing oplevert.’ Met andere woorden: doe je het niet voor het milieu, dan toch zeker voor je eigen portemonnee.

Geheimen Floorever

Door de daglichtpanelen van de Firma Lichttotaal komt de showroom van Floorever Kampen nu veel beter tot zijn recht (Foto: Richard Tennekes)
Door de daglichtpanelen van de Firma Lichttotaal komt de showroom van Floorever Kampen nu veel beter tot zijn recht (Foto: Richard Tennekes)

Dat duurzame verlichting geld bespaart, zullen ze bij Floorever volgend jaar zeker aan de eindafrekening van hun energieleverancier gaan merken, zo weet Visser. Maar belangrijker nog: de door zijn bedrijf (Lichttotaal) aangebrachte LED-panelen geven naar zijn zeggen ‘de geheimen van Floorever nu nog veel beter prijs’. Visser: ‘De heldere verlichting van de 5700 Kelvin panelen heeft een zeer hoge kleurweergave van rond de 95%. Hierdoor kloppen de kleuren die je ziet.’ Met een staaltje naar buiten rennen en kijken ‘hoe het er bij daglicht’ uitziet, hoeft dus echt niet meer.

Het daglichtpaneel ontstond vanuit de noodzaak om een goedkoper en duurzamer alternatief voor bestaande verlichting te bieden. ‘Lichttotaal biedt als groothandel natuurlijk diverse standaardoplossingen, maar ik wilde meer’, vertelt Visser. Daarom ontwikkelde hij het daglichtpaneel IRIS. ‘Mensen werken het beste bij daglicht. IRIS is een speciaal ontwikkeld verlichtingssysteem dat de ideale daglichtomstandigheden naar het bedrijf brengt.’

Voor Floorever speelt zeker ook de zorg voor het milieu en de hieraan gekoppelde energiebesparing een rol. Maar, belangrijker nog is dat de showroom door de nieuwe verlichting bijzonder helder wordt verlicht. Mensen die nu de showroom binnenkomen zien geen kunstmatig licht, maar nagenoeg natuurlijk daglicht.

Schatten van Floorever

‘Het lijkt erop alsof we een geheel nieuw bedrijf hebben’, vertelt Wendy Meuleman. ‘Het ziet er nu allemaal zo mooi, nieuw en fris uit. Bijzonder wat andere verlichting al niet kan doen.’ De verlichting brengt de schatten van Floorever nu wel heel duidelijk voor het voetlicht, stelt ze. ‘Het maakt het nu nog gemakkelijker om de juiste kleur voor je vloer of raamdecoratie te kiezen’, zo weet Meuleman, die in alles het belang van de klant voorop stelt.

‘We adviseren de klant graag in het voor hem meest passende vloertype. Tenslotte baseer je je keuze op meer dan kleur alleen. Echter: menigeen weet het verschil niet tussen een PVC-vloer of een vloer van vinyl, dus hebben we als Floorever een belangrijke adviserende rol.’ Het verlenen van deskundig advies is en blijft daarmee een sterk punt van deze vloerenspecialist.

Bovendien: met het succesvolle all-in concept neemt Floorever de klant alle zorg uit handen. ‘Al onze prijzen zijn inclusief leggen, opmeten en/of bevestigen’, vertelt Meuleman. ‘Dat maakt het voor de klant wel zo duidelijk en voorkomt onaangename verrassingen achteraf.’

Vakmensen Floorever

Floorever beschikt over een team van vakmensen voor het leggen van tapijt, PVC, tapijt en vinyl, maar ook voor het opmeten en bevestigen van raamdecoratie. Uiteraard hoeven klanten geen gebruik te maken van de all-inclusive formule, en mogen zij ook zelf leggen of monteren. ‘Toch zie je dat steeds meer mensen kiezen voor gemak. Logisch ook. Want wie heeft er nu zin om in de weekenden of avonduren nog te klussen en het hele huis op de kop te zetten?

Onze vakmensen kunnen het sneller en beter; het is tenslotte hun dagelijkse werk. Zij werken vakkundig en goed. Ze leggen de vloer, zorgen voor de juiste afwerking en ruimen ook de restanten na afloop weer netjes op. Ook trekken ze er nog met liefde een stofzuiger door, zodat je zelf alleen de meubels weer op hun plaats hoeft te zetten. Floorever maakt zo van ieder huis weer een mooi thuis.’

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
Tel: (038) 333 3770
www.floorever.nl