Attest Communicatie

Ik weet het: het is hard werken; een tekst schrijven. Als ondernemer ben je druk, en dan moet er ‘ook nog even een stukje geschreven worden’. Zelf heb je geen tijd, maar wat moet, dat moet. Dus prop je het nog even tussen je drukke werkzaamheden door. Of je laat een van je werknemers ‘die best leuk kan schrijven’, nog even een stukje tekst maken. Uiteindelijk komt het heus wel af. Dan heb je iets in handen ‘dat het niet helemaal is, maar dat het dan maar moet zijn’. Waarom? Je doet jezelf tekort!

Als vakman wil je toch geen half werk afleveren?! Je bent trots op je bedrijf, op je dienst, op je werk. Dat doe je niet ‘half’. Dat doe je met passie. Met aandacht, toewijding en vakmanschap. Dat is iets om trots op te zijn, dus moet het goed!

Schrijven is…
Schrijven is ook een kunst. Niet iets wat je er even naast moet doen, of wat die werknemer ‘met gevoel voor taal’ wel ‘even’ kan doen. Want is het resultaat wel echt wat je voor ogen had? Of neem jij dan maar genoegen met half werk?

Seriewoordenaar
Zoals jij trots bent op jouw vakmanschap en nooit half werk wilt afleveren, zo ben ik dat ook. Aangenaam. Alex de Jong. Tekstschrijver. Copywriter. Woordkunstenaar. Seriewoordenaar. Ik verdien mijn brood met het schrijven van teksten. Persbericht, nieuwsbrief, tekst voor je website of je bedrijfsbrochure, personeelsblad, een bedrijfsprofiel voor een sponsored magazine, een blog, ik doe het graag, ik doe het met liefde, ik doe het met gevoel voor taal, met gevoel voor je bedrijf. Niet voor niets zeg ik: ‘Communicatie, ons werk, uw visitekaartje!’ Kortom: geen half werk, maar honderd procent. Dat is (ook) hard werken. Want als professional ben ik net als jij: ik lever geen half werk. Ik ben trots op wat ik doe. Ik schrijf met aandacht, met toewijding, met vakmanschap. Dus waarom schrijf ik nog niet voor jou?

Vakman
Heb jij geen tijd voor het schrijven van een mooie tekst? Wil je liever niet een werknemer opzadelen met de PR en communicatie, maar zoek je een vakman? Zoek niet verder! Alex de Jong. Attest Communicatie. Met bijna dertig jaar ervaring in het schrijven voor en over het MKB, weet ik welke tekst jij nodig hebt. Laat mij je PR en communicatie verzorgen, zodat jij je kunt richten op de corebusiness.

Waar wacht je nog op?

Neem vrijblijvend contact op! alex@attestcommunicatie.nl.